4 items die niet in jouw caravan mogen ontbreken

4 items die niet in jouw caravan mogen ontbreken

Het kampeerseizoen staat weer voor de deur. Dat wil zeggen; lange, zwoele zomeravonden voor de tent of caravan met een lekker drankje en frisse buitenlucht. Heb jij een eigen caravan of ga je er nog een kopen? Dan kun je deze het beste zo gezellig en comfortabel mogelijk maken! Het is immers je “thuis” voor een aantal dagen of weken. En een fijn huis zorgt voor een nog fijnere kampeerervaring…

 Wat dacht je bijvoorbeeld van één of een aantal mooie lavalampen op tafel? Van een fleurige, zomerse bedsprei? Of van een draadloze muggenvanger? Zo kunnen we nog wel even doorgaan. De volgende 4 items mogen zeker niet ontbreken in je caravan:

Een ophangbare prullenbak

Geloof ons; er is niets handiger om in je caravan te hebben dan een ophangbare prullenbak. Aangezien prullenbakken nogal veel ruimte innemen (en caravans doorgaans niet zo groot zijn), is het zonde om deze schaarse ruimte op te offeren voor vuilnis. En een plastic zak neerleggen is ook verre van ideaal; het waait weg of ligt tevens op een niet-handige plek. Als je gaat kamperen met kleine kinderen is een ophangprullenbak bovendien perfect én hygiënisch.

Sfeervolle verlichting

Hoe gezellig is het om je caravan in de avond knus te maken met sfeervolle verlichting? Licht doet veel voor je humeur en je mood; ga maar eens pal onder een felle led lamp zitten…Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze soorten verlichting. Kies voor een mooie compacte stalamp, een muurlamp, led lampjes of inbouwspotjes. Zorg ervoor dat de lamp(en) die je koopt naar wens gedimd kunnen worden. Op deze manier kun je je caravan telkens weer verlichten naar eigen smaak!

Caravan deurmat met leuke print

Maak de entree van je caravan af met een fleurige deurmat. Niet alleen handig voor het schoonhouden van je caravan, maar ook nog eens gezellig. Je kunt tegenwoordig zelfs kampeerdeurmatten bestellen met een fotoprint naar keuze. Laat je gezin, je kinderen of je hond erop afbeelden; een leuke binnenkomer! Of misschien een mooi tafereel van een spectaculair landschap? Aan jou de keus!

Ga je een caravan kopen? Bekijk dan deze handige tips zodat je het perfecte exemplaar aanschaft.

Tafelvaatwasser

Ja, het bestaat echt. De tijd van naar de wasbakken waggelen met een afwasbak en de vaat kan voorgoed voorbij zijn. Een tafelvaatwasser is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes (zoals je caravan). Je kunt het product gemakkelijk in een kastje zetten, op tafel of wellicht in de voortent; het neemt bijna geen ruimte in. Uiteraard past er geen hele uitzet in dit soort vaatwassers. Voor kleine camping hoeveelheden is het echter ideaal! En hoe heerlijk is het om niet meer iedere avond te hoeven ruziën over wie de afwas doet?

Met bovenstaande items wordt je vakantie ongetwijfeld gezellig, comfortabel en schoon. Welk product zou perfect in jouw caravan passen? Bestel je favoriet vandaag nog, zodat je “huis op wielen” op tijd klaar is voor een onvergetelijke vakantie!