Op vakantie in appartement of caravan? Vergeet deze items niet!

Op vakantie in appartement of caravan Vergeet deze items niet!

Waar velen hadden gehoopt op een all inclusive deze zomer, zit het er voor de meesten niet in. Maar niet getreurd, want er zijn ontzettend veel andere manieren om je vakantie luxe en relaxed door te brengen. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een vakantiehuisje te huren voor een paar weken of om er lekker met je caravan op uit te trekken? Ook wanneer je geen caravan hebt, kun je dit als goed middel gebruiken om meerdere plekken te bezoeken door er een te huren. Zo ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Let er wel op dat je de volgende items op je lijstje zet om mee te nemen!

Schoonmaakspullen

Of je nu naar de camping gaat of wanneer je een huisje hebt gehuurd; schoonmaakspullen komen altijd van pas. Waarschijnlijk zit je nu nog niet echt te wachten op die poetsdoek en allesreiniger, maar het is zeer verstandig om deze van tevoren mee te nemen. Wie weet op welk onhandig moment je ze nodig gaat hebben en al gebruik je je doeken enkel om de afwas mee te doen, dan komen ze alsnog van pas!

Keukenbenodigdheden

Keukenbenodigdheden

Het valt eigenlijk altijd tegen hoeveel spullen je nodig hebt om te kunnen koken. Een fles wijnen openen zonder opener of in een pan roeren zonder spatel gaat toch een stuk lastiger dan je denkt! Een goede tip van ons is om een lijstje te maken met alles wat je denkt nodig te hebben en deze aan te vullen tijdens het koken zelf. Zo weet je zeker dat je niets vergeet omdat je het stappenplan letterlijk doorloopt. Vergeet ook de vuilniszakken niet!

Een complete EHBO-doos

Hoewel reizigers vaak een klein EHBO-tasje bij zich dragen met pleisters, paracetamol en wat desinfecterende handgel, kun je op een campingvakantie niet uitgerust genoeg zijn. Maak een volledige EHBO-doos en zorg dat deze goed georganiseerd is. Misschien denk je dat je niets overkomt tijdens de vakantie, maar het is toch heel vervelend als je eerst langs een apotheek moet om jezelf of een familielid te kunnen helpen. Daarnaast is een goede organisatie ook heel belangrijk. Wanneer je met je bloedende vinger moet zoeken is het heel vervelend om dat gaasje en die pleisters niet te kunnen vinden.